Vilka är vi och vad vill vi med denna blogg?

Vi är två tjejer på 18 och 19 år som heter Sanna och Jennifer. Vi går vårt tredje år på NTI Gymnasiet i Göteborg med inriktning nätverk. 
Vi har som uppgift i projektarbete komma på ett projekt vi vill jobba med och de skulle ha med ett ämne som hetet IT-samordning att göra. Där av namned jsprojects. De står för Jennifer och Sanna och så klart vårt projekt. 

Vi har då vallt att starta ett fiktiv företag där vi har en butik, en webbutik och denna blogg. Vi kommer mest skriva våra tankar åsikter, försöka hjälpa andra med deras problem. Men i alla fall.. Vi kommer då i vårt sälja datorer till företag och privatpersoner, hjälpa dem med deras datorer om de får problem och ha hand om en support och en så kallad helpdesk.  För att vi ska kunna sätta oss in i de verkliga livet med att vara IT-tekniker, nätverkstekniken så vill vi med denna blogg försöka hjälpa andra med deras problem, och då vara supporter för en liten stund.

Vilka är vi?

Sanna.
Jag är en 18 årig glad tjej som inte bara håller på med datorer utan på min fritid träffar jag också kompisar, åker ut till hästen och spenderar också min tid med min pojkvän. Även om jag spenderar många av mina ledktioner i samma klassrum halva veckan, och blir trött efter tribbellektioner så hinner jag alltid att göra saker på min fritid, kanske inte märks speciellt ofta? Och även om jag borde göra mina läxor just nu så tycker jag att detta arbetet är roliga göra detta, för just i detta läget har jag kommit på världens bästa idé som jag aldrig hade kommit på utan att göra denna blogg. Ni får tycka vad ni vill, men jag är i alla fall en halv nörd :)

Jennifer
19 årig tjej som kommer ifrån goa staden Göteborg!:) Mitt största intresse är hästar men som omväxling så fastnade jag även för datorer. Jag försöker spendera så mycket tid som möjligt åt att plugga men vi ser ju redan nu att det går utför. Många intressanta kurser men detta projektet kommer att bli tusen gånger roligare än alla kurser tillsammans, och tack vare Sanna blev jag inspirerad och nyfiken på att starta den bloggen med henne. Killen jobbar alldeles för mycket och bra är väl det för han hade nog tröttnat på mig och mina datorer:) jag är en riktigt nörd och kläder bryr jag mig knappt om trots att jag är tjej, tack till Sanna som inspirerar mig med nya idéer var eviga dag;)

Några frågor kontakta oss på jsprojects@hotmail.se
Kommentarer
Du Skickade: natta

vem är du som skrev om drömmen? den brunett eller blondinen?

2010-11-11 @ 21:12:13
URL: http://natalies.se

Något att säga?

Namn:
Ska vi komma ihåg dig?

email (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här skriver du ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0