Uppdatering: Om oss!

Oj, de var en tid sen jag.. eller vi skrev här sist. Det har faktiskt hänt ganska mycket. Men med tanke på att det har varit så himla mycket det sista så har det bara inte blivit att vi har haft tid med att skriva just för att skolan har tagit tid. Så då har bloggen fått vänta lite granna!
Men nu ska vi allt försöka komma igång igen!

Med tanke på att det hade hänt lite grejer för både mig och Jennifer så kanske vi ska ta och uppdattera vår "om oss". För det har allt hänt riktigt mycket sen vi skrev inlägget "om oss" så nu tänkte jag sätta mig och göra en uppdatering på "Om oss"! De är änna dags nu!


För alla nya läsare; Vilka är vi egentligen?
Vi är två spralliga och glad tjejer på 18 och 20 som heter Sanna och Jennifer. Vi bor båda två i Göteborgs området, och går i samma klass på NTI Gymnasiet mitt i centrala Göteborg. Vi många intressen som är väldigt lika; Vi läser på samma nördiga skola, vi älskar hästar, vi älskar att kolla på kläder och så klart så älskar vi att kolla in de snygga killarna som finns på våran skola.

Varför startade vi denna blogg?
Vi startade denna blogg som vårt projekt arbete. Vi ville egentligen starta ett fiktivt företag där vi skulle ha foto och webbbutik. Men sen kom Sanna på den perfekta idéen; Varför inte starta en blogg? Jo såklart gjorde vi det. Direkt när vi kom hem började vi fundera på ett bra bloggnamn och en riktigt fin design. Så det är därför denna blogg finns idag!

Vad vill vi då med denna underbara blogg?
Jo med denna blogg så vill vi vara IT-support för er användare som har frågor och problem med era datorer. Så klart ska vi försöka svara så gott vi kan, men vi kan inte lova att vi kan svara på alla era frågor. Vi vill också försöka ge er tips, idéer och andra goda råd för er dator och ert användande av datorer.


Har ni några frågor så får ni gärna slänga väg en kommentar eller kontakta oss på jsprojects@hotmail.se


RSS 2.0