Spel: Maestia

Jag har sett flera gånger att de gör reklam för ett spel som heter Maestia på tv. Och jag nappade på att ladda hem och testa direkt. Dock har jag fått hem de och ska snart testa det! Väntar bara på att de ska installeras! Så då blir de spelkväll med Tim :D .. Får väl se hur jag tycker om spelet om en stund ;)

Lägger upp ett inlägg sen om hur jag tyckte att de var, så jag hinner testa de också :D


Maestia

Praktiskt app; Evernote

Satt nyligen och läste i en tidning som jag fick hem för ett tagsen om att läsa på högskolan. De hade en liten sida där de skrev med rubriken "Plugga med Mobilen". Jag nappade ju på en av de 6 apparna som de hade där. Appen heter Evernote och finns både till Iphon, android, Windows mobile, blackberry och Palm Pre (vad de är nu för något). Jag laddade i alla fall hem appen till min Acer och de funkar hur bra som helst. Och de var ett praktiskt program för att plugga. Du kan liksom lägga in bilder, tagga lägga in anteckningar osv. En app som jag i alla fall kommer börja använda :)


Facebook är bra till många saker...

Som att skriva till mamma när hon är inloggad och man inte orkar ropa på henne att hon ska komma! Antingen är de bara jag som är lat eller så är de för att inte försöka väcka min bror (som brode vara vaken nu). Fats väcker honom istället med lite juvlig musik!

Alla har sitt sätt och använda facebook till. Men jag har det för att hålla kolla på mina nära och kära! 

Dagens Onödigt

Läste precis en artikel på IDG att det finns en app till Ipone och Ipod touch som du kan ha användning för när du ska på större, lite finare middagar. Enligt IDG så tycker dem att de kan vara till en bra användning. Men jag fick en tanke; Hur artit är det att sitta med telefonen vid middags bordet och sitta och läsa på vilken gaffel man ska använda först? De är ju en helt annan grej om man sitter innan man ska på middag eller bröllp och läser på hur man ska bete sig osv. Men tänk om man glömmer av allt innan man kommer till ett stort bröllp? Hur fint ser det ut om man helt plötsligt plockar fram telefonen och börjar läsa på hur man ska bete sig? Frågar ni mig så tycker inte jag att de är speciellt artigt. Får man t ex ett samtal när man är på middag eller bröllop så ska man antingen gå därifrån eller bara ingorera de. Inte speciellt trevligt att sitta med telefonen vid middags bordet i vanliga fall.

En praktiskt app, men ändå så meningslös!


Källa: IDG

Hårddisk formad som en moruthuv.

Asus har samarbetat med Lamborgini och har formar denna läckra hårddisk som ser ut som en motohuv. Hade varit rätt coolt att äga en egen. Men jag tror inte jag skulle villja lägga hur mycket pengar som helst för en hårddisk. Lite meningslöst! Skulle inte riktigt vilja lägga 1000 dollar på en hårddisk som jag inte använder så ofta. men det hade ändå varit rätt coolt och plocka fram den ur handväskan när man är i skolan, tror ni folk skulle bli avundsjuka? Kanske lite ;)
Källa: Digitala hemmet

Ett riktigt kampanj kap!

Såg nyss att Dusin Home precis har sänkt priset på 7 bärbara datorer! Vill du ha en så får du skynda dig, för de finns ett bgränsat antal!Dustin Home


Skins till mobilen

Jag har länge försökt hitta något from av skal till min mobil som jag kan skydda baksidan, eftersom den är så bland och lätt blir repig. Jag har därför haft ett silikonskydd sen i somras. Jag har försökt leta efter liknande "skal" som man kan ha till Iphone. Men De finns verkligen ingenting som jag har sett.
Men förra helgen när jag hade tid över så satt jag och leta lite på internet och hittade en svensk sida som sålde skins till ett antal märken och modeller. Och där bland fanns min modell med! :)
Så pappa beställde från england via Ebay och jag fick hem den igår. De var rätt nice faktiskt . Dessutom så får man med en kod där du kan ladda hem en bakgrunds bild som matchar skinet.

Men i emaliet jag fick bakgrunden med så fanns det en länk som också sålde skins, precis som på den svenska hemsidan, det var dock billigare och beställa från den hemdisan en från den svenska. Ink frak så kostade det ca 90 kr, medans på den svenska hemsidan kostade dem 107 kr. Värt och köpa från den egenska sidan!

När jag tittade lite närmade på hemsidan så visade det sig att dem också hade skins till laptop. Riktigt snygga faktiskt. Det är en bra idé och köpa skins om man vill piffa upp sin dator eller telefon lite! Ett pluss är att de är enkla att applisera på telefonen, men de är ändå lite pilligt!


Tryck på bilden för att komma till hemsidan :)Jag gillar de!"Varför en Android-platta och inte hajpen för dagen, Ipad?
– Jag är mer intresserad av Android-plattformen än Ios eftersom den är öppen.
Det underlättar när vi ska ta in den i vår it-miljö."
IDG: Enköping väljer Android

Jag gillar det jag hör!

Nya Samsung Galaxy Tab

Jag har blivit storm förtjust i den nya Samsung Galaxy tab som Samsung släpper någon gång i Juni. Den kommer köras på Android 3.0 och har också fått en större skräm en den föregående. Den nya har fått en 10,1 tums skräm medans den föregående hade 7 tum. Den har också fått Navida Tegra 2-prossecor med dubbla kärnor som spinner på en gigahertz.Samsung galaxy Tab har också fått en 8 megapixelskamera på baksidan och en 2 megapixels kamera på framsidan som man kan köra videosamtal med.

Hade jag haft råd så hade jag faktiskt köpt den! Men har man knappt råd och köpa lite gott till sig själv så har man inte ens råd med en Samsung Galaxy Tab. Hade jag haft råd så hade jag gått och köpt mig en när de kom ut, fast de är klart. Kommer den ut i Juni så hinner jag nog spara tills dess! :)  Så jag kanske har råd med den i vilket fall som helst!Källa: IDG

Apple produkter

Tänkte bara skriva ett litet tips angående Ipad!
Ibland händer det att Ipaden bara stänger av sig utan att man gör något
Då finns det ett litet knep för detta
Den runda knappen (bakåtknappen) håll inne den samtidigt som du håller inne knappen där uppe, när det vita äpplet dyker upp så släpp knappen där uppe och håll bara inne den runda knappen. Detta skall funka så länge det inte är något tekniskt fel på den! Det ryktas väldigt mycket om den nya Ipaden som skall dyka upp. Om ni har några frågor är ni alla jätte välkomna att fråga så skall jag göra mitt bästa för att besvara dessa.

Chrome Webb store

Jag hade egentligen tänkt och skriva ett inlägg om hur meningslöst det var med olika webb store. men när jag insåg att ett av dem var bar till Chrom, så fick jag en tanke ställe; "men vad smart". Jag trodde att man laddade ner program så de hamnade på datorn som typ spel och så. Men jag blev hur chockad som helst när jag förstod att de faktiskt hamnar i Chrome webbläaren. När jag förstod de blev jag helt paff och tänkte istället "jaha, de här väntade jag mig inte riktigt". men de var faktiskt en väldigt praktiskt sida :).

tyckte ni de verkade intressant så kan ni gå in här: Chrome Web store

Ombyggnad Pågår!

Hej på er! Var nu ett dags sen vi skrev. Men de kommer bli förbättringar :) Nu när jag har praktik och inte så mycket skolarbeten så ska jag försöka lägga mer tid på bloggen! Och dessutom håller jag på och pillar på en ny design! Tyckte jag kunde pigga upp det hela. Så vi får väl se när den kommer upp!
Ha de bra sålänge!

RSS 2.0