Acer Liquid

Tänkte skriva om ett litet inlägg om Acer. Folk blir ofta chckad över när de får veta att jag använder mig av en Acer Liquid. Nu undrar ni säkert vad de är som jag pratar om. Jo de jag pratar om är telefoner. Min åsikt idag är, varför ska man ha en Iphone när typ alla använder dem? jag anser att det finns både snyggare och bättre telefoner ute på marknaden idag.

Den Liquden jag använder är helt svart blank, och använder mig just nu av Android 2.1 eftersom 2.2 inte finns än till HTC. Däremot så hittade jag på en hemsida, en lika dan som min Liquid, fast den är gjort av metal och har anroid 2.2. Jag tror den är lika bra som den jag har nu. Jag är verkligen jätte nöjd med min Acer. Kan verkligen rekommendera denna telefon om ni är ute efter en ny. Men skulle nog rekommendera den med metal istället.  Det är heller ingen telefon som någon annan har ;). Så vill du ha en telefon som ingen annan har, så borde ni ta en titt på denna!

Ni kan läsa mer om denna telefon här ; Engadget (texten är på engelska).

Dagens Fråga


Spel till mac

Tänkte dra ett litet inlägg om spel till mac
Jag vet att det absolut inte finns speciellt många spel till mac (egentligen inga alls), har tyvärr ingen mac tillgänglig här så kan ej göra ett test. Jag vet iallafall att en del av det stora spelen till exempel WoW (world of warcraft) går att spela på mac.
Men om du nu vill kunna spela dom spel som du kan på en pc så gå inte i taket för att du köpt en mac för det går att fixa utan att ditt operativsystem försvinner. Det är ungefär lika enkelt som att Köra Linux i en xp dator. Dock måste du köpa ett exemplar av windows xp eller vista.
-
-

Måste man använda Windows-operativsystemet för att köra Windows-program?
1. Du kan använda dig av ett virtualiseringsprogram, då kör du
windows xp och Mac OS X sida vid sida. Du växlar mellan dom lika
enkelt som du växlar mellan olika Mac-program.

-
2. Du kan även starta systemet i Windows, det innebär att 100% av processorn
används för Windows och dess program, du måste starta
om datorn för att kunna använda Mac OS X igen.


Hur startar man systemet i Windows?
Man kan använda boot camp, det finns inbyggt i Mac OS X Snow Leopard.
Men om du nu vill använda ett Windows-program så behöver du bara
ställa in din Mac så den kör Windows via Boot Camp sen startar man
om systemet i Windows.
Fördelarna med att använda sig av Boot Camp är att windows operativsystem är snabbare.
Om man kör Windows  direkt i Mac som man gör i en PC så får operativsystemet
100% åtkomst av resurserna i Mac. Det gäller även processorn, RAM och grafik, då behöver
den inte dela resurser med Mac OS X som den måste om man använder sig av virtualisering.
Man måste starta om systemet för att det skall gå att växla mellan Mac och Windows program
Vad man själv tycker är bekvämast beror helt på vad du skall göra, gör eller hur du arbetar.

Är med och tävlar!

Vi är med och tävlar om ett presentkort på 300 kr hos SUMOpix.


Vi är och tvälar hos En vimsig mammas vardag.

( Tryck på bilden för att komma till hennes blogg:) )


Dålig uppdatering på Blogg.se

Jag vet att när vi ställde vår fråga "vad använder du för webbläsare?" då fick jag svaret att de använder firefox eller Internet Explorer för att det ibland kan lagga eller inte uppdatera sig. Det är inte eran webbläsare det är fel på utan blogg.se. Jag använder själv Chrome, och jag har problemet med att det kan vara jätte dålig uppdatering. Man måste sitta och trycka på F5 flera gånger innan sidan kommer fram. Om den ens gör det. Jag vet att vi la ut en ny design igår och ett par inlägg. Och jag vet att jag satt jätte länge med att försöka uppdatera bloggen, de slutade med att jag gav upp för att inläggen in kom fram eller att designen visades som den skulle.

Typ en halv timme senare skulle min mamma gå in och titta på den nya designen och till och med då fick hon trycka F5 för att det inte hade uppdaterat sig ordenkligt. Imorse, mer än 12 timmar senare så skulle Tim gå in och kolla på vår blogg. Han fick också uppdatera flera gånger innan den nya designen kom. Sen när han uppdaterade igen så kom den gammla tillbaka? Så när ni säger att det är webbläsaren så kronglar så har ni fel, de är blogg.se. Jag har haft samma problem i firefox, och de borde i så fall ha blivit bättre när jag bytte webbläsare. Men nej.

Jag vet för några dagar sen så var allting helt och hållet kaos. Facebook betedde sig inte som den skulle, när man skulle lägga upp bilder på blogg.se så fick man logga in på nytt, skype funkade inte som den skulle heller. Allting verkade inte funka den dagen. Så när ni säger att de är era webbläsare som inte uppdaterar, så har ni fel! De är blogg.se. De har blivit värre de senaste dagarna kan jag tala om för er!

Ddagens Fråga


Ny Design

Före:


Efter:Funderingar om BlackBerry

Jag satt här och tänkte igår. Satt också och tittade runt lite. Jag lovar, de är farligt nu mera när jag tänker, speciellt när jag säger "Jag har en idé". Ni ska se min lärare när hon märker att jag, Jennifer eller båda två kommer på en idé. Hon sitter typ och gömmer sig under sitt skrivbord och tänker "Nej,nej inte nu igen!". Men denna gången hade jag, Jennifer och Olle tänkt försöka ge oss på en sak som jag tycker hade varit rätt häftig.
Denna idéen är att vi funderar på att sätta upp en BlackBerry server här i Sverige. I USA är BlackBerry telefoner rätt populära. Och de finns företag som har dem här i Sverige också (skulle jag gissa på). Men det är fotfarande inte lika vanligt här i Sverige som det är i USA.

Jag satt och forskade lite på hur en server funkar. Och jag lovar, de blev intressant ju mer information man hittade. Jennifer satt på Sype med mig medan jag satt och letade. Tror hon också nappade på min idé. Lyckades övertala Olle idag. men däremot så kommer de blir svårt att försöka genom föra denna idéen för att få den så billig som möjligt!

Vad tror ni? Kan det bli en bra idé?
Dagen fråga
Söt Robot

Nu har vi suttit i flera timmar och försökt komma på något att skriva om. Men när vi väl såg denna extremt söta lilla roboten så kunde vi inte motstå med att skriva om den bara för att! Den är verkligen så himla gullig. Dessutom så är den väldigt kelig. !
Olika roliga spel

Efter att vi ställde frågan "Om ni spelar spel, vilket spel brukar ni spela då?".  Jag tror vi inte har fått något annat svar än Super Mario. Och det verkar vara ett populärt spel. Jag brukar själv spela Super Mario Galaxy på mitt Wii och tycker det är skit kul verkligen. Dock spelar jag också andra spel än Super Mario.
Tänkte därför att tipsa er om ett par spel som jag tycker är roliga. De kan vara allt från facebook spel till spel som man ska spela på Wii och PC.

Vi börjar därför med spel på Facebook.

Robot Unicore Attack är ett spel som både jag och Jennifer sitter och nötar ofta på lektioner, hemma, raster och många fler ställen, med andra ord; när vi är uttråkade. De är ett spel som går ut på att du ska hoppa med en enhörning från ett "berg" som finns i luften, till ett annat. Tar man stjärnorna som finns när man landar så får man mer poäng. Det gäller dessutom att spränga stjärnor för att de är i vägen.  Man hoppar med Z och spränger stjärnor med X. Det är faktiskt ett väldigt roligt spel när man inte har något annat att göra.
Bejeweled Blitz kan bli ganska lång tråkigt och spela. Men gillar man att få tänka till på tid så är det ett roligt spel. Jag har suttit och nötat de ganska mycket. Men man kan tröttna på de ganska snabbt. De går ut på att du ska flytta diamanter så de hamnar med sin rätta färg och så får du poäng med när du har har parat ihop dem.

PC spel

Counter-Strike (CS) tycker jag personligen är ett roligt spel. Det är ett skjuta spela där ni är två lag och ska döda de andra laget tills ni vinner. Dock ska du försöka och inte bli dödad själv. Vi brukade ofta spela detta spel i skolan.

De enda som är att du måste gå och köpa de i affären för att sedan kunna spela de. Dock så kostar de inte  varje månad utan bara när du köper spelet.

Urban Terror är vi alltid ett gäng som sitter och spelar varje torsdag och söndag. Vi delar upp oss så lika som möjligt och går sedan runt och dödar varandra och försöker fånga motståndarens flagga. Så de är som catch the flag men ändå som CS. 
Födelen med Urban Terror är att det är helt gratis. Det är väldigt enkelt att sätta upp en server där du och dina kompisar kan spela mot varandra. Du kan både spela de på en windows och en linux dator. Fördelen med detta är att det är också helt gratis att ladda ner :). 

Zenita är ett spel som jag håller på att spela. Jag tycker vanligtvis inte om strategi spel. Men detta är faktiskt ett väldigt roligt spel. Du spelar får välja en egen gubbe som du vill ha, sen går du runt i olika städer och skogar och få uppgifter som du ska göra. Låter kanske konstigt men ja.. Jag tycker det är roligt. Alla får uppleva sin egena åsikt :)
World of Warcraft (WOW) har jag aldrig spelat. Och kommer nog aldrig att göra det heller. Jag kanske kommer att testa någon gång. Men jag kommer aldrig börja spela seriöst. För jag tycker att de är helt meningslöst att betala varje månad för ett jäkla spel. Hur löjligt är inte det ? Ni som spelar detta spelet tycker säkert detta är jätte bra. Men jag tycker det är meningslöst att lägga pengar på ett spel , när jag kan lägga pengar på annat. De finns många som försöker få mig att spela detta spel, men har inte lyckats än så länge.
The Sims tror jag att de allra flesta vet vad de är för spel, så jag går inte in på vad de är för något spel. Jag tycker personligen att det är ett väldigt roligt spel. Dock så har jag inte spelat de på många år. Nackdelen med det är att de är så himla många skivor som behöver installeras.

Nitendo DS, Wii, PS3, PS2, Xbox

Super Mario finns i mängder olika varianter. Många vet vad detta är för något också. Jag älskar Mario spelen och spelar dem inte allt för ofta men det händer att jag gör det.

Just Dance är ett riktigt roligt spel som finns att spela på Wii. Du kan spela själv eller med dina kompisar. Ju fler desto roligare. Går ut på att med kontrollen till Wii:et, så ska du dansa och samla så mycket poäng som möjligt och göra som de gör på spelet. Det är väldigt roligt att spela de när man är 2 eller fler. Jag har testat!

Singstar har vi inte hemma, men jag önskade att vi hade det. För det är verkligen ett sånt grymt roligt spel! Det samma gäller här, ju fler man är desto roligare är det. Och skriker man med i låtarna så är det lätt att bli hes;) Finns mängder av olika spel till singstar så har du ett PS2 eller PS3 hemma så gå och köp dig singstar! De är hur kul som helst!

På nätet

karaokeparty.com är en sida för dig som kanske inte har PS2, 3 och vill sjunga kareoke ändå. Gå då in på denna sidan. Du kan sjunga dig galen där med, med eller utan mic, de går lika bra de :).


Dagens Fråga
Fredagsmys - Sanna skriver


Heej på er!


Jag vet att jag egentligen inte borde skriva de här inlägget idag. Men eftersom inte Olle hann skriva någonting så tänkte jag att jag kunde ta mig an och skriva ett litet fredagsmys inlägg. Jag har försökt att hitta något intressant att skriva om i typ 2 timmar, men jag har dock inte hittar något. Men jag kan istället berätta om min dag.

Min dag har egentligen inte varit speciellt bra egentligen. Men eftersom jag har såna underbara kompisar och lärare runt om mig så har den bara blivit extremt bra ändå. 
På cisco lektion började de med att vi gjorde en repetition på hur man gör TP kablar eftersom vi ska lära ettorna hur man gör och vi ska också lära dem hur man installerar ett spel. Men de blev dock ingen repetition på det idag.

Efter lektionen gick jag, Jennifer och Tim till Subway för att ta oss vår middag! Efter de blev de typ att gå tillbaka till skolan, upp på fjärde våningen och sätta sig där och ta de lugnt. De blev att prata med olika lärare som kom förbi och bara sitta och snacka skit. Vi fick också hel kropps massage där Tim masserade mig, Jennifer och hand tjej Josefin. Tim fick också massage av Josefin efter att han hade masserat klart henne.

Klockan var nog över 20 när jag kom hem från skolan. Vill bara säga tack alla mina vänner som finns där och stöttar när de är som värst! Jag står i skuld till er! bara så ni vet så Älskar jag er!<3

Lite bilder från Gymnasiemässan

Vi är med och tävlar om en goodiebag hos  pappasguldkort.blogg.se :D
Eftersom de har varit gymnasiemässa i dagarna så har vi varit med och hjälpt till vår skola att få hit elever till nästa år. Vi har då tagit lite kort som vi hade tänkt att lägga upp här på bloggen.

// Jennifer och Sanna

Dagens Fråga

// Jennifer och Sanna

Dagens fråga

När ni ska se på film eller serier, laddar ni ner dem eller ser ni dem vida tv eller via en hemsida?


Vilken webbläsare är bäst?

Vi skrev en fråga tidigare om vilken webbläsare som ni använder.
Eftersom de finns många webbläsare som man kan använda och jag tror den allra vanligaste är Internet explorer och firefox. Vi testar vilken som är bäst !

Internet Expoler
Är den allra vanligaste webbläsaren som folk använder mest. Dock så finns det en massa toolbar till IE som är jätte onödiga. T ex hotmail, yahoo. De kan sluta med att man har hur måga tollbar som hest i verktygs fältet. De är inte stilrent, det ser alldeles för plottrigt ut.
Vi tycker båda två att internet explorer suger hårt och använder hellre någon annan webbläsare än just internet expolrer!! men vi rekomenderar verkligen inte internet explorer! 
Födelen är att det är gratis.

Fire Fox
Fire fox är en bra webbläsare, men ibland krachar den och man måste uppdaterar flera gånger innan blogginlägget/webbdesignen kommer upp. men de vet vi att vi har fått göra med chrome också. Så vi tror inte att det har att göra med vilken webbläsare som man använder eftersom vi har haft samma problem i chroime. 
Födelen är att det är gratis.

Chrome
Chrome är Googles egna webbläsare. Den är bra, man kan byta bakgrunder (kan man också göra i firefox).
Vi båda använder chrome och är väldigt nöjda med det. Chrome är väldigt stilrent och vi rekommenderar verkligen denna webbläsare.
Födelen är att det är gratis.

Opera
Har precis testat Opera och den verkar bra, väldigt lik Chrome faktiskt. Verkar dock inte som man kan lägga in bokmärken på samma sätt som på Chrome (dåligt). Jag (Sanna) har använt det några gånger och jag tycker det är okej. Även om jag är nöjd med chrome. Skulle inte chrome finnas så skulle jag nog använda opera istället. 
Födelen är att det är gratis.


Safari
Den ultimata webbläsaren för mac. Har använt Safari och den är varken bra eller dålig vad jag kommer ihåg, dock kan den vara lite bökig att använda då inte alla grejer sitter på samma ställe som på andra webbläsare. Den går att använda på pc också.
Safari är gratis men om man inte använder MAC så sitter "minimera, stänga, återsälla neråt/uppåt" knapparna på höger sidan medan på MAC sitter de på väntra.

Netscape
Denna har vi aldrig testat då man måste ha en kod som man får tillsammans med en skiva. Läste lite om det och det verkar inte vara många som använder denna. Nackdelen med netscape är att det inte är gratis.Och vinnaren är i vårt test :
ChromeDagens fråga

Tyckte de var dags med ett litet inlägg och en liten fråga så:


Vilken webbläsare använder ni ? :)

Finns ju många olika webbläsare, vissa är bättre än andra och sen är det ju också en smak sak :)

Dagens fråga:)

Jag lovade min kära vän Sanna att jag skulle skriva ett inlägg. Nu sitter jag här och tänker på att jag lovat detta
Men jag har en fråga till alla er läsare!:)
-
-
Vad har ni för dator och vad använder ni datorn till?
spelar ni mycket eller bloggar ni?, msn, facebook
och allt de där. Är det en stationär eller bärbar?
Skulle ni kunna lägga mer pengar på en dator
bara för att den ska vara snygg eller är det
innehållet som räknas?
//Jennifer och Sanna

Viktigt att byta lösenord.

Det hände mig en grej här förra veckan. När jag (Sanna) loggade in på mitt Gmail konto och skulle filtrera bort lite skräp mejl så fick jag ett meddelande om att jag det hade varit obehörig folk från Kina inne på mitt konto. Jag som alltid blir upprörd och börjar undra vad de ska in på mitt konto för? Inte konstigt att jag har fått en massa konstiga mejl på senaste tiden. Så klart bytte jag genast lösenord.

Det är alltid bra att byta sitt lösenord så ofta man kan. Även om jag inte gör det själv så bör man i alla fall byta 2 gånger om året enligt Google. Eftersom man oftast har samma lösenord på olika webbplatser så är det alltid bra att försöka byta så att risken är mindre att man blir hackad på t ex sina e-post konton. Som jag blev.
Om man byter lösenord så bör det vara blandade små och stora bokstäver. Men inte bara de utan det bör också innehålla siffror. Om du vill komma ihåg ditt lösenord så kan du t ex ta första bokstaven i olika namn på din familj, vänner eller något annat som är viktigt. T ex. om vi säger att min mamma heter Alice, min pappa heter Sune och min bror heter Kalle och min hund kanske heter Alvin. Då kan kan man ta A S K A. hunden kanske är född 2009 då kan de bli A s k A 2 0 0 9. Eller hur du nu vill göra.

Ett Tips
Du får aldrig göra misstaget att skriva ner dina lösenord, kontouppgifter eller något annat som du loggar in med på ett papper. Om du skulle få inbrott så Kan personen/personerna få tag på detta pappers bit och logga in på din mejlkonto, facebook osv. Skulle du ha blivit av med din lilla pappers bit med pappa. BYT GENAST LÖSENORD! Eller om du märker att du får konstiga mejl som jag fick. De kan vara bra att byta lösenord då också!
Det är aldrig roligt att bli av med sina grejer. Ni kanske vet hur de är och har blivit av med ert MSN konto som jag vet en del som har blivit?

Som sagt märker ni något konstigt, byt genast lösenord!


// Sanna och Jennifer

Lite bilder från i fredags

Klicka på bilderna för större bild :)Ska de vara Pauls Gay Hörna så ska de vara de också :) Josefin langade nacklack på alla killar ;P Haha!!
// Sanna och Jennifer

Bildredigera utan Photoshop

Tycker du att du är dålig på att redigera bilder i photoshop? ja då är du inte ensam om det. Jag tycker nämligen också det. Även om jag inte redigerar bilder ofta och tycker dels att det är lite krångligt och eftersom jag bara har photoshop på en dator, och på den datorn som ligger i skolan så använder jag mig av ett annat program, Piknick. 

Piknick är ett jätte bra bildredigerings program som man gör direkt i webbläsaren, jätte enkelt. Du behöver inte äns ladda ner ett program! Hur smart är inte det? De enda är att du behöver bli medlem på sidan. Men det är inte speciellt svårt heller.
Dock så finns det en grej som är negativt med programmet. Vissa saker måste du vara premium medlem för att kunna använda. Men de mesta går ändå att använda. Du kan både redigera bilder och göra bildcollage.
Detta sida kan jag verkligen varmt rekommendera!    Picknik

// Sanna

Följ min blogg med bloglovin

Pixels invasion

En riktigt grym video. Dem har gjort den så jäkla bra :)

 
// Sanna och Jennifer

Fredagsmys -Tim gästbloggar

Chaaaaooow alla ni där ute som läser detta ;)<3 

Tänkte bara säga att jag är väldigt ärad över att bli tillfrågad att få skriva detta gästbloggsinlägg. :D <3

Men ja mår bra och har en väldigt "fredagsmyskänsla" som bara är suuuuper bra. <3
Idag så har vi haft skola och det har varit väldigt intressant, har suttit och läst om hur man DDoS attackerar och Brute-Forcar folk för att kunna sedan gå vidare till dem lite roligare sakerna, asnajs!<3

Kvällens outfit är då en Svart pösig t-shirt och ett par halvnya jeansbyxor som sitter asskönt ;)<3

Sedan har vi nu på kvällen suttit och pratat skit, spelat spel och shockat varandra med diverse saker ;)<33

Men nu ska jag dra hemmåt snart så ni får ha det bra alla bloggisar ;)<33
Pusspuss och sköt om er
Med varma sköna avskedskramar, Tim <3

Förståelse
Det finns bara 10 sorters människor,
dom som förstår binära tal och dom som inte gör det
Bärbar, stationär, speldator eller pokerdator?

http://www.pokerlistings.se/vilken-ar-den-basta-pokerdatorn
Här pratas det alltså om vilken dator som är bäst att spela poker på!
Jag skall vara ärlig, aldrig hört talas om att man behöver en speciell
dator för att spela ett ynka spel som poker då world of warcraft är större.
Alla kanske inte tycker att man behöver en speciell dator alls men dem
som skriver denna artikeln utger sig inte att vara experter på datorer
eller operativsystem. Dem säger att stationära datorer har lägre pris
än den bärbara, men det beror ju helt på vad du vill ha för dator
och vad du ska göra med den. Och självklart kan du mixtra mer med
en stationär dator än vad man kan göra med en bärbar men den
bärbara är oftast mer ömtålig då man kan bära den med sig därav
namnet bärbar;)

Apple, mac (Den välkända äppledatorn)
Den är snygg, väldigt ren och har ett utseende som ingen annan
dator har. MEN så kommer vi till deras operativsystem. Jag vet att
en del av människorna här i världen som har tillgång till datorer och
som är intresserade gillar apples produkter och operativsystemet.
För en del kan mac vara komplicerat att använda medans andra
älskar allt som har med Apple att göra och bara måste ha datorn!
Tänker främst på alla gamlingar som kommer in på Macforum, köper
en mac, kommer in dagen efter och frågar varför hon/han inte
kommer in på internet. Damn... tycker synd om dem som måste
gå massa kurser för att lära sig, då kan dom lika gärna köpa
en dator med Windows xp.
-
-
Detta är bara en liten grej jag kände för att sätta mig ner och skriva. Jag klandrar ingen människa för vilken dator som används eller vilket operativsystem man har. Själv jobbar jag med Mac men äger då ingen sådan produkt eftersom att jag inte riktigt faller mig in i deras smak:)
//Jennifer

Bokrecension på Ciscos lärobok?

Hejhej på er!

Hoppas allt är bra med en torsdag som denna. De är det i alla fall med mig. Är lite små trött men annars är de grymt med mig. Haft en bra skoldag med huvudet full med idéer som jag har haft de senaste dagarna. Speciellt mycket idéer med denna blogg. Vi har i alla fall kommit på en hel del som vi har kommit fram till att vi ska göra.
Fast det har ändå varit en lugn dag eftersom vi bara har haft dubbel lektion med cisco. Idag skulle vi starta en disskution i vår så kallade hemsida för bara skolan. Ning som de kallas är faktiskt lite som Facebook fast bara inom skolan i stället. Och jag och Jennifer valde att börja diskutera om TCP och UDP. De kommer nog bli bra.

Olle kom med världens bästa kommentar när han satt och läste Ciscos lärobok. Vi har en tävling i skolan som kallas läskuppen. De går ut på att du ska läsa hur många sidor som helst innan den 31 mars. Och då hade precis hämtat boken när han sa "undra om man ska läsa denna boken i läskuppen?" Och vi började genast och säga till honom att man inte fick läsa läroböcker. Och Tim kom med sin kommentar "Hur ska du kunna göra en recension på den?" Och så började vi att prata om de. Och till alla böcker så ska man alltid skriva en viktig händelse? Och de hade vart rätt kul ändå om han hade skrivit en recension på den boken och skrivit en viktigt händelse ur boken.. De hade jag verkligen velat se!

Vi var också på möte ang. gymnasiemässan. De är mycket som är på g nu! Studenten, projekt, gymnasiemässa, öppet hus, leta praktik osv osv..  Men jag hoppas ändå att vi klarar igenom denna hösttermin :)

// Sanna

Apple vill stoppa Spotifys lansering i USA

Det har stått de senaste dagarna om att Apple vill stoppa Spotifys USA-lansering. Spotify har vid två tillfällen försökt lansera i USA men inte har lyckats. Nu den tredje gången vill de försöka igen men denna gången vill apple stoppa Spotify med deras lansering för att apple är rädd att spotify ska konkurera ut Itones. 

Vad tycker vi om detta?
Eftersom att spotify har varit framgångsrika i europa så varför inte försöka i USA? Vi tror inte att spotify kommer att konkurera ut itones för de har de inte gjort i Sverige (än). Spotify är en bra tjänst. Jag (Sanna) använder spotify dagligen och tycker det är ett riktigt bra program som jag inte skulle kunna klara mig utan, jag har det i mobilen och lyssnar varje gång jag ska någonstans och är själv. Lyssnar även på det i skolan, även fast skolan har stängt av de och jag har då permium. Det kanske inte finns folk i USA som inte använder Itones och vill då kanske använda sig av ett annat musikprogram. Så varför inte spotify?
Jag (Jennifer) använder bara spotify när jag spelar och när jag städar. Jag tycker att spotify ska lanseras i USA av samma andlening som Sanna tycker.
// Sanna Och Jennifer

Vilka är vi och vad vill vi med denna blogg?

Vi är två tjejer på 18 och 19 år som heter Sanna och Jennifer. Vi går vårt tredje år på NTI Gymnasiet i Göteborg med inriktning nätverk. 
Vi har som uppgift i projektarbete komma på ett projekt vi vill jobba med och de skulle ha med ett ämne som hetet IT-samordning att göra. Där av namned jsprojects. De står för Jennifer och Sanna och så klart vårt projekt. 

Vi har då vallt att starta ett fiktiv företag där vi har en butik, en webbutik och denna blogg. Vi kommer mest skriva våra tankar åsikter, försöka hjälpa andra med deras problem. Men i alla fall.. Vi kommer då i vårt sälja datorer till företag och privatpersoner, hjälpa dem med deras datorer om de får problem och ha hand om en support och en så kallad helpdesk.  För att vi ska kunna sätta oss in i de verkliga livet med att vara IT-tekniker, nätverkstekniken så vill vi med denna blogg försöka hjälpa andra med deras problem, och då vara supporter för en liten stund.

Vilka är vi?

Sanna.
Jag är en 18 årig glad tjej som inte bara håller på med datorer utan på min fritid träffar jag också kompisar, åker ut till hästen och spenderar också min tid med min pojkvän. Även om jag spenderar många av mina ledktioner i samma klassrum halva veckan, och blir trött efter tribbellektioner så hinner jag alltid att göra saker på min fritid, kanske inte märks speciellt ofta? Och även om jag borde göra mina läxor just nu så tycker jag att detta arbetet är roliga göra detta, för just i detta läget har jag kommit på världens bästa idé som jag aldrig hade kommit på utan att göra denna blogg. Ni får tycka vad ni vill, men jag är i alla fall en halv nörd :)

Jennifer
19 årig tjej som kommer ifrån goa staden Göteborg!:) Mitt största intresse är hästar men som omväxling så fastnade jag även för datorer. Jag försöker spendera så mycket tid som möjligt åt att plugga men vi ser ju redan nu att det går utför. Många intressanta kurser men detta projektet kommer att bli tusen gånger roligare än alla kurser tillsammans, och tack vare Sanna blev jag inspirerad och nyfiken på att starta den bloggen med henne. Killen jobbar alldeles för mycket och bra är väl det för han hade nog tröttnat på mig och mina datorer:) jag är en riktigt nörd och kläder bryr jag mig knappt om trots att jag är tjej, tack till Sanna som inspirerar mig med nya idéer var eviga dag;)

Några frågor kontakta oss på jsprojects@hotmail.se
RSS 2.0