Fredagsmys - Sanna skriver


Heej på er!


Jag vet att jag egentligen inte borde skriva de här inlägget idag. Men eftersom inte Olle hann skriva någonting så tänkte jag att jag kunde ta mig an och skriva ett litet fredagsmys inlägg. Jag har försökt att hitta något intressant att skriva om i typ 2 timmar, men jag har dock inte hittar något. Men jag kan istället berätta om min dag.

Min dag har egentligen inte varit speciellt bra egentligen. Men eftersom jag har såna underbara kompisar och lärare runt om mig så har den bara blivit extremt bra ändå. 
På cisco lektion började de med att vi gjorde en repetition på hur man gör TP kablar eftersom vi ska lära ettorna hur man gör och vi ska också lära dem hur man installerar ett spel. Men de blev dock ingen repetition på det idag.

Efter lektionen gick jag, Jennifer och Tim till Subway för att ta oss vår middag! Efter de blev de typ att gå tillbaka till skolan, upp på fjärde våningen och sätta sig där och ta de lugnt. De blev att prata med olika lärare som kom förbi och bara sitta och snacka skit. Vi fick också hel kropps massage där Tim masserade mig, Jennifer och hand tjej Josefin. Tim fick också massage av Josefin efter att han hade masserat klart henne.

Klockan var nog över 20 när jag kom hem från skolan. Vill bara säga tack alla mina vänner som finns där och stöttar när de är som värst! Jag står i skuld till er! bara så ni vet så Älskar jag er!<3

Kommentarer
Du Skickade: Erika

Sv: Ja men 500 är ju ingenting om du får rida så mycket du vill. Skulle bli många gånger dyrare om man hade egen häst och då får man ju rida hur mycket man vill ;)

2010-10-23 @ 00:04:05
URL: http://errriiikkkaaa.blogg.se.
Du Skickade: MADDES

Nu är jag äntligen fri från tentapluggandet och kan lägga energi på bloggen igen. Hur mår du idag? :)

2010-10-23 @ 12:03:02
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Du Skickade: Baso

svar: jo man tycker det -.-

2010-10-23 @ 13:01:54
URL: http://baso.blogg.se/
Du Skickade: Millah

Hej... Allt bra?

Är du tävlingsintresserad?Jag har igång massa tävlingar nu

& det kommer in nya titt som tätt.Var gärna med och tävla =)

--> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlÄr du int intresserad så ber jag så hemskt mycket om ursäkt..

Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2010-10-23 @ 21:38:24
URL: http://millahoman.blogg.se/

Något att säga?

Namn:
Ska vi komma ihåg dig?

email (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här skriver du ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0